Sladce

Sladce

Anotace: (28.12.2008/choceň) tomu, na něhož čekám.

S uchem přitisknutým
na Tvé hrudi
se každé ráno
šťastná budím
a pevnou víru
mi to dává,
jenž jediná
nepřestává,
narozdíl od všech
ostatních,
v Boha, v osud
i ve smích,
který život
prodlužuje.
Ne, já
už vím, že ne.
To dokáže jenom
láska. K Tobě.
Vím to, když
poslouchám v sobě
tlukot Tvého srdce.
Když usínám sladce.
Sladce.
S uchem přitisknutým...
Autor Kristine Clary-Aldringen, 31.12.2008
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Květka Š., Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí