On

On

Anotace: To ví...

Znám tě chvíli
Znám tě dost
Teď už můžu říci
Je to On!

Jaké ti jméno vlastně náleží
Jak tě v myšlenkách mám číst
Jak ti najevo mám spoustu věcí dát
Jak ti naznačit,že nechci být lhostejná!

Víš že mé srdce krvácí
Víš že jsme možná v nesnázi
Víš že pro mě moc znamenáš
A já tu bolest na sobě nechci znát!

Do tvých očí marně hledím
Do tvého srdce chci něco vnést
Do tvých dlaní se chci schoulit
A být šťastná jako teď!
Autor Kett, 13.10.2004
Přečteno 1314x
Tipy 2
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí