Láska na první pohled

Láska na první pohled

Anotace: Ach joo... A už je to tu zase..zase ta situace na rozhodování...nikdy nenajdu to svoje štěstí:-(

Byl to jako sen,když uviděla jsem Tebe,
konečně zas,jak by modré bylo nebe.
Když viděla jsem Tvoji krásnou tvář,
k tomu mi nepomůže ani žádný snář.

Láska na první pohled to pro mě byla,
při každém Tvém dotyku třásla se mnou zima.
Hlas v mé hlavě slyším stále,
to mě nutí myslet na Tebe neustále.

Proč je to tak složité,
když pořád "bydlíš" v té,
která se tvé lásky opět žadonila,
a tím mi místo v tvém srdci zaplnila.

Poznat se o týden dříve,
jiné by to bylo a my to víme.
Poznali bychom se víc,
než slzy mi teď už nezbylo nic.

Tak jak to bude dál?Rozhodni kterou
Autor Simaaa, 01.01.2009
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, jesterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Simonko krásné:-* Přesně vím o kom mluvíš.. Ale řekla bych že se to obrátí k lepšímu:-)

12.01.2009 21:47:00 | lulu...

ach joo... a už je to tu zase..zase tebenebe tvářsnář...nikdy nenajdu to svoje štěstí:-(
:-)

01.01.2009 15:16:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí