zase jedno "Proč"

zase jedno "Proč"

Anotace: ....ptát se a odpovědi nedostávat...

Proč jsem měl nevěstu vybranou?
snad proto, abych na Tebe zapomněl,
abych samotu prašivou do kouta zametl.

Proč jsem prstem na Tebe ukázal?
snad proto, že nakročeno ke mně jsi měla.
že v objetí mém krásně ses chvěla.

Proč jsem teď pokrytý stoletým prachem?
snad proto, že jsem na Tebe dlouhé roky tajně čekal
že jsem ztratil možnost hledat lásku jinde...
Autor Lupinus, 13.10.2004
Přečteno 738x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí