Lásce o lásce...

Lásce o lásce...

Anotace: <3

Ta láska je tak krásná,
že z ní mám strach.
Že zůstanu sama prázdná,
až překročíš práh.

Pak se jen ptám,
proč chceš být sám?
Neodcházej,
uchop mou dlaň.
Doprovázej
a před bouřkou chraň.

Ve vášni lapená,
tvoje rty opíjím.
Pověz co uděláš,
když tě teď políbím.

Tak stojím tu dál,
nevím kam jít.
Vsadil a nevyhrál,
nemám proč snít,
Ale jen Tebe,
Tebe chci mít.

Schovej mne do křídel,
šanci nám dej.
Že čas je nepřítel?
Mlč, už nic neříkej.

Tak jdu sama tmou,
mizím si vdál.
Dívám se za tebou,
teď už vše končí.
Ty jsi to vzdal.
Autor Lady_.illusion., 04.01.2009
Přečteno 408x
Tipy 1
Poslední tipující: FrankieLamprt
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stále krásně píšeš..

17.01.2009 15:15:00 | FrankieLamprt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí