Touha

Touha

Anotace: Žádný rým a žádný verš, pouze a jen pocit.

Jsi teplo na mém polštáři,
jsi světlo v mém roztouženém srdci,
ovládáš všechny mé myšlenky a
mé srdce stále více touží po tvém vroucím
objetí.
Toužím po tvých zářivých očích a pohledu,
jenž rozbouří krev v každém místečku mého
těla.
Toužím po tvých smyslných rtech
plných vzrušení a touhy.
Toužím po tvých polibcích, jejichž horký
dech je jako Amorův šíp planoucí samou
láskou a hřejivým štěstím milování.
Autor coccinelle, 04.01.2009
Přečteno 755x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

to čoveka asi může bavit, jen když je to přímo pro něj:) jinak nějak nevim co je mi do toho:)

04.01.2009 15:44:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí