poslední podívání do těch očí..

poslední podívání do těch očí..

Anotace: když v očích není jiskra

Podívala se na mne a já na ni
hleděl jsem a hledal,
v jejích očích
odpověď na nevyřčenou otázku, co mě zodpovědět mohla jenom ona,
a její oči mlčely
a ve strast mou duši uvrhly
Autor Lupinus, 13.10.2004
Přečteno 807x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí