Otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi

Anotace: Na každou otázku je odpověď

Ptám se!
Proč Tě miluji?
Proč bez Tebe neumím žít?
Proč bez Tvého polibku na dobrou noc neumím usnout?
Proč bez Tvého pohlazení neumím vstát?
Proč se bez Tvých očí neumím radovat?
Proč se bez Tvého úsměvu neumím smát?
Proč se bez Tvých rukou neumím cítit v bezpečí?
Proč, když neslyším tlukot Tvého srdce, neumím cítit lásku?
Odpovědi zní.
Protože vím, že i ty miluješ mě.
Protože jsi část mého srdce, kdyby ta část chyběla, zemřela bych.
Protože Tvé rty mě pohladí po duši.
Protože Tvé pohlazení je jemné, stejně jako políbení, které probudilo Šípkovou Růženku.
Protože se v nich leskne tvá radost, kterou prožíváš, když jsme spolu.
Protože nikdo jiný nemá, tak krásný úsměv, který je plný štěstí.
Protože Tvé ruce jsou silné a zároveň jemné a jejich pevné objetí mě uklidní.
Protože tlukot Tvého srdce říká jak moc mě miluješ.
Autor Věštkyně, 05.01.2009
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Né vždy na každou otázku je odpověď..:) jinak moc povedené..

03.02.2009 16:04:00 | Ztracena.v.realitě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí