Dostala jsem křídla

Dostala jsem křídla

Anotace: Když člověk začne létat

Vznáším se. Vysoko létám.
I z obrovské výšky závrať nemám.
Nebojím se hlubiny pode mnou,
mé myšlenky však jednou dopadnou.

Střemhlav padám k zemi,
hlava z toho všeho motá se mi.
V mé mysli jsou zmatky a opaky.
Takové ticho je mezi oblaky.

A zpět mezi mraky. Do výšin.
Nemotám se z ohnivých vod a levných vín.
Z náhlého štěstí mám euforii,
protože našla jsem v lásce harmonii.

Dostala jsem křídla, a darovala jsem
pírko z nich, aby věděl, že není to sen,
že nejsem to jen já, kdo proměnil
se v anděla. Spojeni tanci víl.

Vznáším se. Vysoko, vysoko létám.
A mými křídly oblaka rozmetám.
Ať všichni vidí v záři Sluce,
Že křídla mám…
Autor Willou, 05.01.2009
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: contionor, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pírko z nich, aby věděl, že není to sen,
že nejsem to jen já, kdo proměnil
se v anděla. myslím, že to nepotřebuje komentář moc se mi to líbí.

07.01.2009 19:44:00 | contionor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí