dva

dva

Perla po perle zdobí šat,
šátek hedvábný chce vítr odevlát.
Střípky hvězd rozseté po cestě,
svit luny na krásné nevěstě.
Růžové kvítky letí po obloze,
dojatý kočí sedí již na voze.
Trojspřežení bílých koní,
kostelní zvony vesele zvoní.
To se dva rozhodli, že svojí lásku,
ztvrdí až na věky v manželském svazku.
Autor don Kojot dela Máša, 05.01.2009
Přečteno 388x
Tipy 6
Poslední tipující: Azure angel, Nimo, Markéta Hl., labuť, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí!

05.01.2009 18:21:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí