Krása

Krása

Anotace: ...je všude

Jak misky vah své ruce vidím,
slepá jak spravedlnost bez šátku,
v oblacím pro básníky na trůnu dlím,
nemají o mě strach a nedostávají lásku.

Střep z rozbité výlohy prodejce zrcadel,
krví po tváři kreslím zaklínadla,
každý mě v sobě má, a to si nedělám prdel,
proto obejměte svá pokušení.

Po večer toulám se krajinou snění,
ohyzdnou masku každé ráno nasazuji,
úsměv, rty, řasy i nos umělý,
a přes to vše mám duši a ta…

a ta je pravá
Autor Láďa, 06.01.2009
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí