Jen čas

Jen čas

Anotace: Přišel jsem o toho o koho jsem nikdy nechtěl přijít. Teď snad jen čas to může změnit. :'-( Navždy jen a jen tvůj...

Nevím zda někdy budu ten,
do kterého si se zamilovala jen.
Chtěl bych takový být,
jen pro tebe opět žít.

Teď potřebuju jen čas,
srovnat si svůj život zas.
Naději stále máme,
věřím tomu stále.

Pokud spolu máme být,
nic nás nemůže rozdělit.
Jsi má a já tvůj,
však také i svůj.

Strachem se utápím,
že se opět utopím.
Prosím věř mi jen,
že tohle není pouhý sen.
Autor Necro Immortalis, 06.01.2009
Přečteno 553x
Tipy 10
Poslední tipující: Leedram, Sladkalu, Lilly Lightová, kikis, Karmínka, Mbonita, lecrecia
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Strachem se utápím,
že se opět utopím.
Prosím věř mi jen,
že tohle není pouhý sen.

Krásná, naléhavá zpověď lásky...ST

11.11.2010 18:39:00 | Sladkalu

Smutná, citová, ze srdce ... líbí se mi.

24.01.2009 19:08:00 | Lilly Lightová

proč ne, líbila se mi první sloka..

06.01.2009 11:57:00 | Yves

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí