Oči

Oči

Anotace: V očí je vidět víc než si někdy myslíme.Pro Honzu,on už ví.

Mé oči jsou jako vodopád,
leskne se v nich tvůj obraz.
Slzy stékají po mé tváři,
každá slza,
která skane, znamená bolest.
Ta bolest je silná a krutá,
způsobil jsi mi jí ty.
Ptáš, jak jsi mi jí mohl způsobit,
když se neznáme?
Každý den Tě vidím a mám strach,
že o Tebe přijdu,
i když jsem Tě vlastně nikdy neměla.
Mám strach, že Tě už nikdy neuvidím.
Že mi zmizíš z očí bez toho,
abys věděl jak moc Tě mám ráda
Autor Věštkyně, 06.01.2009
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: Rolnička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné, ale krásné. Snad ze života?

10.01.2009 21:29:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí