Neznáš mě!

Neznáš mě!

Anotace: Co se sakra nedovim :( třeba dnes ze muj bejval hodla proti mne postvat vsechny :( a to i za podminek že si bude vymyslet lzi :'(

Fakt mě neznáš,
ani nikdy nepoznáš.

Nevíš co denně dělám,
ani za kým v jídelně sedám.

Nevíš co snídám,
ani koho každou noc hlídám.

Nevíš o čem sním,
ani nad čím bdím.

Nevíš co ráda mám,
ani s kým se ráda potýkám.

Nevíš co ráda piji,
ani pro co žiji.

Nevíš,že skládám básně,
ani při čem se cítím šťastně.

Nevíš při čem si připadám krásná,
ani proč jsem tak nešťastná.

Nevíš co ráda čtu,
ani co mám z počtů.

Nevíš jakou barvu zbožňuji,
ani koho miluji.

Nevíš jakou poslouchám muziku,
ani co skrývám v tom uzlíku.

Nevíš co se mi příčí,
ani co mne ničí.

Nevíš koho v srdci ukrývám,
nebo koho tajně poslouchám,
když mluví.

Nevíš nic o mém životě,
nevíš nic o mé nicotě.

Nevíš o mne nic,
tak nech si těch urážek.
Neposílej proti mně lidi víc,
bojím se dalších porážek......

=(
Autor Dark dream, 06.01.2009
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Iwetta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvůj bejvalej je pěkně ubohej, asi se nedokáže vyrovnat s tim, že tě ztratil. Ae ty buď silná, to zvládneš a lidi kteří tě znají, jemu věřit nebudou. Krásná básnička!

06.01.2009 21:39:00 | Iwetta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí