Jen Ty!!!

Jen Ty!!!

Anotace: .....in love..

Jsem ve škole a přitom ne,
myslím pořád na tebe.
Vidím pořád ta tvá očka,
tys ta moje krásná vločka.
Tvá ústa jsou jako med,
chtěl bych je líbat stále a teď!
Chci slyšet "Miluji tě!" z tvých úst,
jsi ta nejkrásnější ze všech múz.
Tvůj smích je ta nejsladší slast,
je to pro mě ta největší past.
Padám dolu a věřím ti,
že mě tvé rty zachytí.
Můj cit k tobě popsat nejde,
ale copak nám na tom sejde?
Já miluju tebe a ty mě,
ty jsi moje svatyně!
Autor Franky92, 07.01.2009
Přečteno 410x
Tipy 10
Poslední tipující: Nykita, Agniezka, Zasněný básník, Holis, Mademoiselle Drea, Alasea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to fak krásný a upřímný

28.03.2010 21:42:00 | Nykita

... že mě tvé rty zachytí...

Moc pěkné :)

07.01.2009 18:35:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí