Chci žít a být

Chci žít a být

Anotace: ...když člověk dělá něco, co nesmí

Chci být tou, které říkáš: miluji Tě,
chci žít touhou a láskou nezkrotnou.
Chci slyšet a vnímat Tvůj dech
hříšnou, černou tmou…

Jen já a Ty a zrychlený tep,
jediný svědek naší lásky.
Jeden náš společný sten
a srdce, v němž zůstaly vrásky…

Chci žít a být, najít sama sebe,
chci vše, co teď v srdci mám,
ve skutečnost proměnit a vykonat!
Přede mnou se však zavírá nebe…

…a peklo ukazuje mi svou tvář….
Autor Aniba, 13.10.2004
Přečteno 763x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí