Chybíš mi...

Chybíš mi...

Anotace: Miluju tě....popelko

Chybíš mi….

Venku padá sníh,
Opodál slyším společný smích.
Do tmy rozléhá se lampy zář,
Já myslim, na to jak chybí mi tvoje tvář.
Stojim ve stínu lampy, koukám na ně,
Jsou tak šťastní, jdou kolem mě.
Drží se za ruku, mají jeden druhého,
Ty dostala ses do srdce mého.
Jsou jako my, milují se,
Já skoro už nenávidim se.
Tu strašnou bezmoc,
Která leží ve mně,
Je to jak nemoc.
Tak jako ti dva chceme být spolu za světla, i ve tmě.
Ráno snídat společně u stolu,
A aspoň pár minut trávit spolu.
Jsou tak neviní,
Nikdo je nesoudí.
Vločka za vločkou,
Padají tmou.
Já myslim jen na lásku mou.
Bývala tu, a teď tu být nemůže,
Ve skrytu duše, hledám, kdo mi pomůže.
Jen ona tuší co asi cítím,
Jsem sám a vidím tvůj stín.
Vzpomínám na náš první polibek,
Kdy spojili se naše rty,
Na ten krásný zážitek,
Kde byli jsme jen já a ty
Koukám do ulice, jen to ticho slyším
slzy stesku mě dovádějí k tomu,
že tvoje láska je mi vším,
jednou dočkáme se toho zlomu.
Budeme zrovna jak ty dva, jenom SPOLU.
Autor Vojtasss007, 07.01.2009
Přečteno 776x
Tipy 7
Poslední tipující: Milbau, Lilly Lightová, carodejka, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně napsané...za supertip!

15.03.2009 22:44:00 | Lilly Lightová

Mam rada basne o lasce, joooo je moc pekna, srdickova ... at Ti ta laska vydrzi.

08.03.2009 21:42:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí