5 hodin života

5 hodin života

Anotace: ..jak stačí málo, aby člověk "trpěl"....

Bylo to krásných 5 hodin mého života.
Bylo přesně 2. října a byla sobota.
Já byla v Tvém bytě a byli jsme tam jen my dva,
škoda, že musím si teď o tom jen nechat zdát….

Pročítám si Tvé zprávy každý den
a nemohu uvěřit, že to nebyl jen sen.
Chtěla jsem říci, že Ti za to moc děkuji.
Děkuji, lásko, a věř, že Tě miluji….
Autor Aniba, 13.10.2004
Přečteno 1180x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí