tohle není nazev ale je to o pocitech!!

tohle není nazev ale je to o pocitech!!

Anotace: moje basničky nemaji nazev protože si myslím že každy si o nich myslí něco jineho a tak nechcu kohokoliomezovat pouhym nazvem!!!

Projevy pocitů ukaží,
co komu ke štěstí překáží!
Lidé co tohle zkoumají
jsou velice citliví potají.

Láska probudí pocity nové,
z úst ti vyloudí
honey im love!

Klíč k řešení ztrastí
co za člověka ho vlastní?
Člověk klidný a vyrovnaný
problémy řeší a city tají!

Nehledej klid když není,
hledej spíš krásu k přitulení
hledej spíš krásu k políbení
nic hezčího už totiž není!

Neusínej s pocitem brouka
co leží na zádech a na nebe kouká
a když myslíš že šance není
šance na šasné otočení
zachovej klid a seber síly
vůle je silnější a síla se mílí!
Autor impure black soul, 08.01.2009
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: Lilly Lightová, Aka Kiss
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posílám supertip! Je to moc hezké.

15.01.2009 20:59:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí