Ironická láska

Ironická láska

Anotace: Dny které si nepamatujete, marně hledáte ztracené vzpomínky a snažíte se oprostit od nenaplněné lásky. Z těch dní... zbyly jen střípky veršů.

-------------
Ona jen lhala,
kudlu do zad bodla.
Vždy když mi psala. /že mě miluje/
Láska? Ta je podlá.

Čekám s láskou ryzí,
kvůli její vůli,
až zmizí láska cizí,
až včely ucpou úly.

Na duši jizva,
přes srdce pytel,
to jsem já,
její ctitel.

Hraji melodii groteskní,
když mlčí její básně,
když po mě neteskní.

Ticho vyděsilo naše noci,
sním o pádu dolů,
zůstaneš sama bez pomoci,
nebo spadnem spolu.

*
Autor JR, 08.01.2009
Přečteno 396x
Tipy 21
Poslední tipující: evy, Giginka, B.a.r.b.a.r, Lasska, Holis, @lex, Iwetta, jedam, okapovaroura, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejlepší je poslední sloka, je naprosto skvělá*

10.01.2009 18:31:00 | Lasska

Popsané smutky výstižnými rýmy...

08.01.2009 21:51:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí