Loučení

Loučení

Anotace: úsměv na tváři???

Procházkou za třpytu stříbrného sněhu,
Nesouc domněnku chceš za ruku mě vzít,
Oddávám se volnosti, provázím něhu,
Dojemností se snažím slzy nepozřít,

Nádechem slábne od úst chladná pára,
Doprovází ji nejistota, strach i stud,
Při tom na okno si děda mrazík čmárá,
prosím neodjížděj…teď semnou buď
Autor Gamy, 08.01.2009
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí