Davídkovi k svátku

Davídkovi k svátku

Anotace: Miláček měl sváteček, tak jsem vymyslela básně kousíček

Vše nejlepší přeji Vám,
ať zdraví Vám slouží po dlouhá léta,
ať přání se vyplní co nejdříve,
ať po Vašem boku stojí krásná žena,
ať máte možnost rozvíjet své fantazie,
Drahý, líbám Vás
Autor losberundos, 09.01.2009
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí