Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: díky

Všechno se mi zvrtlo a viděla jsem černobíle,
Odstíny šedi se mi před očima míhaly.
Nechci si užívat,chci lehnout si a spát,
Nejsem bez starostí a pomalu začínám se bát.
Přežívala jsem…
Teď na očích mám růžové brýle.
Vše je krásné, barevné a veselé.
Užívám si zpěv ptáků a ranního vánku.
Chci žít a třeba beze spánku.
Žiji…
Vím, že za to můžeš ty.
Tvoje oči,slova a to, co děláš.
Dokážeš mě rozesmát.
Děkuji.
Autor Janca.LP, 09.01.2009
Přečteno 507x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Lilly Lightová, Makula
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké...tip.

27.02.2009 08:10:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí