dotek

dotek

Anotace: bylo to při jedné krizovce, kdy byl v cestě jiný

Chtěla bych se tě dotknout
a položit svou ruku do tvé
podívat se ti do očí
a pošeptat "Miluji tě!"

Vím, že tento sen
není i snem tvým,
ale to mě nezakážeš,
to snad smím.

Vím, že nechápeš ten můj cit
a hledáš přetvářku,
ale nezlob se na mě
a věř na lásku!!!
Autor pikinet, 09.01.2009
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Grungerr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí