Oni ochazejí, my zustáváme

Oni ochazejí, my zustáváme

Anotace: Bohužel, nebo mozná bohudík, že my zustáváme... prosim o komentar.

Přišla jsi
když odešel
když nevěděla jsi
kam jen šel.

Já to taky nevěděla
a možná možná
ani vedet nechtěla
to ale jenom možná.

Chtěla jsem tě vrátit zase zpátky
nechtěla sem nic na splátky
jen to abys žila dál
a šla aspoň o krok vdál

Řekla jsi mi:
„Chci být jako ty
ty jsi mi
pomohla, jen ty!!“

A já jenom jen:
„To nechtěj, tohle ne
byt sama sama jen
nemít smysl dne.
Snad jen pomáhat
ale k čemu to je
když někdo nežije
tady nelze pomáhat.
Tak začni žít!!!
Autor Gejblik, 09.01.2009
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, v.hercik, Hantec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí