Ocházíš

Ocházíš

Anotace: For you

Naslouchám ti, ale nemůžu tě slyšet.
Jako lehký letní vánek mi unikáš.
Tolik chtěl bych tě cítit u sebe.
Tolik chtěl bych znovu s tebou být.

Pořád se snažím zachytit něco z tebe,
ale ty jsi pryč a já otevírám oči.
Kde jsi? Kam jsi utekla? Snad nestačila
ti má slova o lásce? Mé: "Miluji tě?"

Rozejdu se, levá noha jde před pravou.
Chci dojít až za tebou, za tvou krásou,
za tvým ladným tělem. Pro tebe já mám
chuť udělat cokoliv a hned, ale můžu?

Jdu stále dál a vidím tvůj obrys v dálce,
stále ho doháním, ale pokaždé, pokaždé,
když mám tě na dosah, přeneseš se. Přeneseš
se několik mil přede mne. Nemohu tě už nikdy mít?

Vytrvám na své cestě a budu stále narážet.
Narazím klidně do zdi s ostny a své orgány
nechám proříznout ostřím. Mezi nimi bude i mé srdce.
Ale nebude v něm změny,
zůstane tak, jak jsi jej zanechala ty.
Autor found, 10.01.2009
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: brooklyn, Akanishi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Supr,tohle je moc pěkné

11.01.2009 15:49:00 | Akanishi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí