Slza na tváři!

Slza na tváři!

Anotace: každý příběh má mít svůj konec...

Po tváři padá slzička
Jako vločka z nebe
Na tváři má ji Anička
Jen kvůli tebe – Tome

Ubližuješ všem
Ve svém okolí
Miluješ jen v den
Kdy se to tobě hodí

Jak dát svojí duši
Už tolik pokroucené
Klid, když ty netušíš
Že srdce mám zlomené

Nechci býti zlá
Výčitky smysl nemají
Však mám dotazů pár
Co mi pokoje nedají

Myslels někdy vážně
Ta nádherná slova?
Kterás o mně říkal
Chci je slyšet znova!

Nevěřím ti, nezapoměls
To je prostě nemožné
Tak už sakra pravdu řekni
Já už teďka zvládnu vše

Zvykla jsem si na nadávky
A věřila marně
Že nebudeš jak ty padavky
Co odsoudí mě ihned

Už nebudu tě prosit
Ponížila jsem se dost
Však jestli jsi měl mě, někdy rád
Udělej mi malou radost

Dopiš příběh anděla
Neb ona za to nemůže
Sic možná skončí osamělá
Však lásku zkusit snad může

Každý příběh zaslouží si
Býti nějak dokončen
Ten nás dvou se už též nepíše
Neb předčasně byl ukončen
Autor Anye, 10.01.2009
Přečteno 351x
Tipy 9
Poslední tipující: Agniezka, Ulri, Giginka, Helča.p, Hanný, mada000, lucajda89, Nergal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná..a to jak si tam začlenila ty jména..no..prostě nádhera !=)

14.01.2009 23:21:00 | Giginka

moooc pěkná, Aničko píšeš moc hezky

14.01.2009 09:50:00 | Helča.p

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí