Vše skončilo

Vše skončilo

Anotace: Všechno jednou skončí. Něco dříve a něco později.

Krásná dívka po ulici šla,
kluka vedle sebe pořád míjela.
Nevšimla si, že dívá se na ní,
ona však měla jediné přání.
Přání znělo tak trochu naivně,
hvězdy chtěla mít položené na klíně.
V noci se probudit a cítit ho vedle sebe,
má se špatně, bez něj jí teď srdce zebe.
Jediný den bez něj už nevydrží,
poslední slova píše temnou tuží.
Že ráda ho měla ze všech nejvíce,
červenou barvu ztrácí její líce.
Krev jí stéká po kapkách po ruce,
žiletkou trhla docela dost prudce.
Umírá a nikdy už nevstane,
té dívce krásné srdce už nevzplane.
Autor lulu..., 10.01.2009
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Simaaa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Barunko skvělé..Upě čučím:-)

12.01.2009 07:59:00 | Simaaa

Panečku...zajímavý konec, ale jinak celkově zajímavá práce.

10.01.2009 23:04:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí