Existuje

Existuje

Anotace: můj doufající strach..

Polož ji a položí se
zhasne tiše vonná svíce
svlékni ji a bude Tvá
odhalená, svlečená
existuje, nemluví
existuje, v běhu dní
čeká dál ve stínu sebe
na Tebe a na svý nebe
Autor Stepa, 11.01.2009
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Paulín, kikis, Zdenek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí