Empatie

Empatie

Anotace: ...

Vídám mrtvá těla zsinalá bolestí,
sápou se jeden přes druhého
v černé řece plné neřestí
jak silná je duše když jde do tuhého?

Uprostřed temná skála se trčí
a na ní sedí ta
co je už prázdná a nic ji nerozbrečí
ani naděje ji nespoutá

Jejich bělmé oči na ni hledí
a chtějí ji stáhnout k sobě
do světa kde prázdnotu jedí
v trvale šedivé podobě

Ač ji srdce bije a vnímá co je čas
je mnohokrát víc chladnější
a mnohokrát víc mrtvá
než každý v té řece z vás...
Autor kamikadzzze, 11.01.2009
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: Kubino 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

navozuje až děsivé představy, pokud to bylo záměrem, pak gratuluju

11.01.2009 18:24:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí