Mráz

Mráz

Anotace: ....všetci sme to zažili.......keď sa láska vytratí...

Mráz mi v srdci usína
Lásku čo som mala zabíjaš
Chladným bozkom lúčis sa už navždy
Odchádzaš
A s tebou aj moja tvár

Mráz mi v žilách vyviera
Zalieva ma chlad a temná predtucha
Život vo mne odumiera
Prosiť , vráť sa, sa neodhodlám

Na čiernom taxíku sa premávaš
Nevinný sťa ľalia zrána
Tvoj chlad usadil sa vo mne
Tuhne moja krv i srdce
Pomaly sa mením v ľadovú sochu
a vietor prosíkam
Nech rozfúka drobné kryštáliky
tohto ľadu
preč nech necítia tvoj
chlad
a moju túžbu milovať
Autor bathory, 11.01.2009
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí