je pozdě

je pozdě

Anotace: ještě je to ve mně

Noc si podala s ránem ruku,
na zasněženém zápraží dřímá kočka,
líný kouř okolních komínů pomrkává na poslední zatoulané hvězdy,
na nedalekém nádraží oznamuje výpravčí: "odjíždí vám vlak"
a mně je to líto.
Na toaletní ruličku píšu tvůj epitaf
a vůně tymiánu se snaží zacelit mou rozdrásanou duši,
je pozdě k ránu,
nám ujiždí vlak, nechceš být se mnou v něm
a mně je to líto.
Autor Rama_Maslova, 13.01.2009
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí