Z lásky tobě

Z lásky tobě

Anotace: Pro lásku....

Viděl jsem tvoje oči ,tvou tvář
Co stím lásko má jen uděláš?
Viděl jsem tělo tvé, tvůj smích
Já utapím se v nich.

Jsi vše co mám a
srdce na to v sázku dám
Když pohladím tě po vlasech
zrychlí se mi dech

Tvé oči jsou jak temná noc,
černé a stejně tak hluboké
Tvé rty rudé a vašnivé
ja rád bych je polibil

Tvé vlasy rozježené
v mých rukou klouzají
Já rád bych je líbal potají

Tvé ruce hladí tělo mé
dnes to není poprvé
hledím do tvý očí
svět se semnou točí

Začnu zkoumat tvář tvou
jsi totiž laskou mou jedinou
zabalím tě do bílého prostěradla
aby naše láska nikdy nevychladla

Donesl jsem růže jako vždy
Vím totiž že to bude navždy
láska naše trvá už století
zamčená v zasvětí

Choulíš se v mém naručí
ja držím tě pevně
poslouchám srdce tvé
které bije jen pro mě.
Autor Akanishi, 13.01.2009
Přečteno 876x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, found
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak rozhodně hezké, občasně ulítlá čárka, takže věty nejsou odděleny, ale jinak se mi to moc líbí :-)

13.01.2009 18:52:00 | found

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí