SMS

SMS

Anotace: Čekání na zprávičku

Sedím a čekám
od dveří zprava,
všeho teď nechám,
než přijde zpráva.
Blikne mi mobil,
srdce mi buší,
zmatek mám v duši,
život mě zlobil...

Nechci to číst,lásko.
Je to jen klišé...
Není to otázkou,
vím, co mi píšeš.
Sliby jsou zbytečné,
v krku mám srdce.
Minuty nevděčné
mobil mám v ruce.

Zprávička nevinná
zamotá hlavu.
Dotyk se nesmývá,
v slzičkách plavu.
Zbabělý autor
co skrývá se v tichu,
v ústech má zlato,
to ztratí se v smíchu...
Autor Grace, 13.10.2004
Přečteno 1278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí