Skládanka

Skládanka

Anotace: jen pár vět svázaných do uzlíčku

Písmenka rozsypaná po podlaze,
co asi byla dříve básní
poskládám a věnuji Tvé nekonečné kráse.

Slůvka namotaná na magnetofonové pásce,
co asi byla kdysi vyznáním
bych já chtěl věnovat Tobě,nám a naší lásce
Autor Lupinus, 13.10.2004
Přečteno 1081x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí