V noci

V noci

Anotace: -

Včera v noci
s dechem mého těla
v mojí moci
si se chvěla

rosa z čela
ta vždy s ránem padá
co si chtěla
co máš ráda

bílí koně
jejich rozevlátá hříva
v mlžné cloně
semnou zpívá

den už klepe na rameno upocené noci
vše co bylo nevyřčeno je jen pocit
tvoje duše poraněná dneska zdravá
ztracená a nalezená se mi vzdává

dneska v noci
už si to dobře znala
bez pomoci
ses mi vzdala

měsíc pálil
ve tvé bledé kůží
stříbrem zalil
trny růží

a já zase
se stádem hřmících koní
o tvé kráse
zpívám o ní
Autor Bolder, 14.01.2009
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Aka Kiss, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí