Synovec Toník - umělec

Synovec Toník - umělec

Anotace: ...

Ta slina měla nádherný důvod vzniku
přesto jsem si ji nenápadně utřel
stačí mi ty moje a uvnitř

„Hele co umim!“

zvolal malý umělec
s předvedením unikátních
výkřiků a pohybů

Uznal jsem jeho
vířivě hlasitou tvorbu
výrazem z jeho vlastní
slovní dílny

„Suprácký!“

Reagoval úsměvem
který lámal rekordy
v roztažení

Nadopovaný mou pozorností
začal se předvádět víc a víc

I malý člověk má velké ambice

Únava si naštěstí
umí najít cestu ke každému
takže po neuvěřitelně dlouhých
dvaceti minutách nastal klid

„Dám ti velkou pusu, protože tě mám rád.“

I tuhle slinu jsem si šťastně a nenápadně utřel ...

.....
.....
.....

„Hele co umim!“
Autor smudlinek, 15.01.2009
Přečteno 427x
Tipy 27
Poslední tipující: NikitaNikaT., Jaroslav Tatar, drsnosrstej kokršpaněl, recht, Holis, Kes, Lucie Teru, Lota, Psavec, Aťan, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně zpracovaný. Moc.

23.01.2009 01:35:00 | Jaroslav Tatar

...taky mě to dojalo...pusu synovci... :-)))

15.01.2009 20:23:00 | Lota

...ode mě teda ne, ale jsem dojat. :-)

15.01.2009 17:54:00 | Aťan

hele, pusu i ode mně:-)

15.01.2009 13:31:00 | Žqáry

... Honzíku hele co umím ... mléé

15.01.2009 13:18:00 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí