Věřím

Věřím

Anotace: ...

Věřím v dobro Tvého srdce
Věřím, denně vyjde slunce
Věřím v hvězdy na nebi
Věřím v lásku na zemi

Věřím ve střídání léta-zimy
Věřím básním jejich rýmy
Věřím v dálku dlouhých vlaků
Věřím v sílu tažných ptáků

Věřím v teplo žhnoucích ohňů
Věřím v zimu severního pólu
Věřím stromům jejich růst
Věřím slibům ze Tvých úst
Autor nejsembásník, 15.01.2009
Přečteno 422x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, malá a šikovná, páááááááá, Květka Š., lapi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí