About friemds and love

About friemds and love

Anotace: pro n. a p. ....

Pusu na zámek, umlč svý svědomí
Když to neřekneš, nikdo se nic nedoví
Nechápu, proč si v tom viděla víc
Já jen na chvilku chtěl sem tě svlíct
Jen na chvilku dělat to, co se nedělá
Tak proč se ze mě dělala Anděla???
Autor MishkaS, 15.01.2009
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí