Pobláznění

Pobláznění

Anotace: Pro tebe, kterého jsem viděla jen jednu, nic o tobě nevím, ale tvá tvář mi stačila k tomu abych na tebe neustále myslela.

Dodnes cítím tvou vůni
Vidím touhu ve tvém pohledu
V tvých očích byla jsem jak v tůni
A v polibcích chuť od medu.

Vášeň skrytá v rytmech disca
Vedla nás k sobě blíž a blíž
Pak, když přeskočila jiskra
Letěla jsem na obláčku víš a víš

Připadals mi jako sen
Schovaný za závojem mlhy
Ztratil si se mi
Stále pamatuji si ten den

Bloudím po prázdných ulicích
Hledám tě, bezejmenný přízraku
Prosím, najdi mě v oblacích
A zbav mě toho neustálého strachu
...že už tě nikdy neuvidím :(
Autor Lonely-with-tears, 15.01.2009
Přečteno 474x
Tipy 3
Poslední tipující: Giginka, Quigleika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné =)...přeji,ať se ti to povede!

15.01.2009 20:57:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí