Pocity

Pocity

Anotace: Věnováno mé drahé kamarádce a spolupracovnici.

Pocity

Ty moje pocity,
jsi v nich Ty,
Ty jsi mým snem,
provázíš mě každým dnem.

Já chtěla bych jasno mít,
že ve správnou stranu
investuji svůj cit.

Můj rozum má teď výluku,
usínám, s mobilem na uchu
Proč zahodit tu šanci jedinou,
nechci už být jen
kamarádkou nevinnou.

Řekni mi přece jen ty sám
jestli tě aspoň trochu znám.
Proč neřekneš hned a na rovinu,
nechci tě,
a necítím proto žádnou vinu.

Jdi tam, kde bude ti líp,
a nezapomeň, se mnou nebude už nic.
Autor Marťafon, 16.01.2009
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí, psána srdcem...

31.01.2009 11:23:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí