Vize?

Vize?

Anotace: ...pro známou, neznámou dívku...

Tvá melodie zní mi v uších
jako řeka co chtěl bych ovládnout
postavit přehradu a tou přehradou budu já
a Ty se o mne opřeš a pak už budeš má...
přijde čas a ty najdeš si skulinku, abys mohla jen na malou chvilinku nahlédnout co dál,
a pak už se nevrátíš a já budu zdí v otevřené krajině, a nikdo nepochopí proč...
Autor Lupinus, 13.10.2004
Přečteno 900x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí