ach ta láska

ach ta láska

Anotace: to jsem prostě já"myšlenka a šup je na papíru"

Opravdovou lásku zažije jen ten, kdo ji chce opravdu zažít. A já ji zažívám, protože mám Tebe. Miluješ mě. Dáváš mi chuť žít!Existují věci, které jsou tak romantické, citlivé a něžné, ale bez tebe si je neumím představit...
Autor mysicka20, 17.01.2009
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí