Milovat

Milovat

Anotace: ...

Milovat
Někoho
Něco

Miluji tě…
Jak krásné slovo
Znějící z úst našich blízkých

Krásné je, až když je upřímné
Teprve potom získává kouzlo

Musí vycházet z nitra
Z očí
Teprve potom dostává půvab

Musí vycházet s úst
S trošku chvějícím se hlasem, ale přímým
Teprve potom dostává napětí

Musí vycházet z rukou,
Ze kterých je cítit z každého pohlazení
Teprve potom získává barvu

A také musí jít cítit z každého z nás,
Protože my jsme jediná bytost na zemi, která umí milovat
Autor Alexinka444, 17.01.2009
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí