Z diaľky

Z diaľky

Anotace: pre vílu Jasmínku 001

Ešte stále mi svietiš
stále mi voniaš
som ako more plná teba
Utekala som pred láskou
utekala som pred "navždy"
ale k tebe staviam most
každú noc
každú sekundu
Všade kde som ťa cítim
Si môj vzduch
moje nebo
môj sladký raj utkaný zo snov
Nehľadám lepšiu lásku
nehľadám inú budúcnosť
Som tu pre teba
ešte stále tvoja
ešte stále navždy
Autor Snake woman, 17.01.2009
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: Netty de Touvenell, Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné vyznání :o)

17.01.2009 22:05:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí