opakovaný zmatek

opakovaný zmatek

Anotace: :-*

Dějiny se opakují,
naše životy se opět splétají,
po tají.

Myslím na Tebe,
i když bych neměla,
představuji si jak se splétají naše těla.
Miluji Tě stále víc,
ale neumím se rozkrojit.

Nechci nikomu ubližovat
a lásku slibovat,
jen nevím koho chci víc,
s kým se o Svou lásku rozdělit.
Autor noklarax, 18.01.2009
Přečteno 437x
Tipy 1
Poslední tipující: Niobi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí