Zakázané ovoce

Zakázané ovoce

Anotace: vyznání........

Už zas vzpomínám, na časy,
kdy jsme byli spolu šťastní.
Já byla nevyspělá a tys chtěl vážný vztah,
zkazila jsem to a z lásky se stal popel a prach.
Dny naříkání a smutku,
měla jsem tu možnost poznat, to vzkutku.
Bez tebe je život jiný,
vím, učinila jsem dost viny.
A za blbost se musí trpět,
vím, nikdo mi tě nevrátí zpět.
miluji tě a to co cítím,
se nedá popsat ve verších.
Máš mé srdce a duši mou,
tak už mě netrap a odpusť vinu mou.
Autor smaragd1, 18.01.2009
Přečteno 518x
Tipy 1
Poslední tipující: René Vulkán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip za čistou touhu, upřímnost a pokání

28.11.2010 20:52:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí