LOĎ

LOĎ

Anotace: moje loď není ani titanic ani koráb

rozházela jsem střepy svého starého srdce do všech světových stran a lidé se dočtou...
vzpomínky na budoucnost

občas bych se chtěla schovat-do pokrávek
před svou budoucností...
a čekám a čekám-na vlnobití

protože jen ty a tvé rty dokážou pohnout ráhnem mého života...
otočit kormidlem a vydat se do skalisek
neznáma....

světa, před kterým utíkám a bojím se odolat...
místu-kde mé slunce vychází...
na přídi mé lodi se titanic nepotápí
Autor Gwladus, 19.01.2009
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí