Tvým zavřeným očím

Tvým zavřeným očím

Anotace: ...se asi jenom zdám x)

kámen co nikdy nezkamení
voda která neumí být led

pleška bez vlasů na temeni
hořký čaj a nikde žádný med

taková umím být, taková se zdám
tvým zavřeným očím
tvým nesmyslným hrám

paprsky slunce a žádný hic
potůčky slz bez slanosti

a já miluji tě pořád víc
zamilovaně bez starostí
Autor eery, 19.01.2009
Přečteno 548x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Kapka, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí