Zabití myšlenkou

Zabití myšlenkou

Anotace: myšlenky toulající se hlavou..

Bez myšlenek není člověka,
sedím a přemýšlím o lehkosti bytí,
tvoje postava se mi ale mezi myšlenky plete,
že by jenom samotná slast a touha po tobě byla tak veliká??
Už se mi přestává plést,
zůstala si tam jen ty samotná,
oči mám otevřené a přesto tě před sebou vidím i když tu nejsi,
moje rty se nehýbou a přesto mezi nimi je otázka kde jsi,
všude je ticho a přesto tě slyším,
bojím se tě ztratit, nechci aby můj svět se stal tiším..
Autor represent, 20.01.2009
Přečteno 527x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí